Skip to content

Tid

Tiden forbliver den knappe faktor. Ved at outsource hele eller dele af økonomifunktionen til Aptura, frigives kræfter i din virksomhed, der kan bruge til at fokusere på udviklingen af egen forretning. Vi garanterer en kvalificeret og opdateret sparring på økonomiområdet samt et ajourført bogholderi efter Jeres behov.

Årsregnskab

Al regnskab er baseret på den daglige bogføring af virksomhedens transaktioner i forbindelse med køb og salg af virksomhedens produkter og ydelser. Hvis ikke grundlaget er korrekt, vil al tilhørende information praktisk talt være værdiløst. Hos Aptura sætter vi en ære i at denne del af vores ydelse udføres med største omhu.

 

Vi tæller mange forskellige klienter i denne kategori, og listen af opgaver vi løser afhænger derfor helt af den pågældende virksomhed. Generelt omfatter ydelserne 3 hovedområder: Debitor,- kreditor- og finansbogføring. Hertil kommer en række relaterede opgave såsom kreditorbetalinger via webbank, debitorstyring, herunder udsendelse af månedlige kontoudtog og rykkere, lønadministration samt periodevise momsafregninger mv.

Case – WeThink Nordic

Aptura har været med lige fra vi startede bureauet. Som en mellemstor virksomhed handler det om at holde sig til det man er bedst til og derved bruge sin tid rigtigt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.